marți, 16 octombrie 2012

Rochia de mireasa perfecta

Rochia de mireasa perfecta trebuie sa-ti vina ca turnata, trebuie sa arate pe tine ca si cand a fost gandita si croita avandu-te in minte, trebuie sa-ti scoata atuurile in evidenta si sa-ti ascunda micile imperfectiuni. Deci, rochia de mireasa perfecta trebuie aleasa in functie de forma corpului. Exista cateva tinute clasice, pe care le vom analiza, si pentru care avem cateva sfaturi in ceea ce priveste rochia potrivita.

Corp in forma de para, atunci cand soldurile sunt mai late decat linia bustului. Cea mai potrivita alegere pentru tine este o rochie in forma literei A, deoarece mascheaza soldurile si alungeste trupul. Acelasi efect il are aceasta rochie si pentru un corp in forma de para inversa. Trebuie sa eviti rochiile cu drapaje si efecte pe linia soldurilor. Daca nu ai sani, alege o rochie cu broderii sau aplicatii care sa dea impresia de volum.

Corp in forma de clepsidra, cu talie naturala, umeri mici si sani marime medie. Rochia cea mai potrivita pentru tine are aplicatii si broderii care sa ascunda zonele cu probleme. Ai nevoie de o rochie cu model sirena pentru ca atrage atentia asupra sanilor si a soldurilor, subtiind talia. Daca ai sanii mari, evita rochiile fara bretele si fereste-te de rochiile empire.

Daca esti miniona, cauta rochii de mireasa cu linia taliei mai sus decat este talia ta. Astfel, vei parea mai inalta. Evita detaliile mari, proeminente si rochiile de tipul rochiei de bal, sau modelele de rochii din doua piese. Rochia tip empire, cu tocuri inalte alungeste silueta, mai ales daca sunt brodate vertical.

Daca ai o alura barbateasca, o silueta dreptunghi, alege o rochie stil empire, care sa-ti ascunda talia si sa-ti dea volum sanilor. Evita rochii prea mulate, si din doua piese. Alege o rochie care sa-ti accentueze talia, cu panglica sau centura in talie, sau cu o taietura in V, care sa creeze un efect de subtiere a taliei.

Suntem siguri ca iti putem crea rochia perfecta, in functie de statura ta; trebuie doar sa ne contactezi.

Casa de moda Ella recomanda pentru articole de lenjerie intima www.ladysboutique.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu