marți, 23 octombrie 2012

Material rochie mireasa

Te-ai decis asupra modelului rochiei de mireasa. Dar ai tinut cont de materialul care te avantajeaza, care cade cel mai frumos pe conformatia ta? Te-ai gandit la un material rochie mireasa care se preteaza cel mai bine modelului de rochie ales? Te-ai gandit la toate aceste aspecte pentru rochia de mireasa ideala? Asta cade in sarcina casei de moda care iti realizeaza rochia. Noi iti propunem cateva materiale si tipurile de rochii la care acestea se preteaza.

Materiale pentru rochia de mireasa ideala
Brocart pentru o mireasa care isi doreste o rochie princiara. Brocartul este o tesatura de matase, cu inflorituri sau cu ornamente din fire aurii sau argintii, material foarte potrivit pentru o rochie de mireasa clasica, sau chiar vintage.

Crep pentru o mireasa cu aer sofisticat. Crepul este o tesatura de matase, subtire, usor creata la suprafata, material foarte potrivit pentru rochii care cad drept pe corp, in drapaje lejere, stil coloana romana.

Dantela pentru o rochie de mireasa din cap pana in picioare sau ca si accesoriu care completeaza o rochie simpla. Dantela este o tesatura impletita foarte fina, cu gaurele, in diferite modele; dantela este realizata manual, cel mai des, din fire de matase sau ata, sau din fibre sintetice.

Organza este potrivita pentru o rochie cu volum. Materialul este o tesatura de matase sau fibre sintetice, tesatura deasa, fina, cu aspect lucios si transparent.

Satin pentru rochii de mireasa cu croieli deosebite, structurale. Satinul este o tesatura de bumbac, matase sau fibre sintetice, deasa si lucioasa pe o singura fata.

Sifon pentru o rochie de mireasa cu manecile largi, pentru o rochie de mireasa in stil grecesc. Sifonul este o tesatura deasa, subtire, cu aspect fin, din bumbac.

Tafta pentru rochia stil printesa, pentru fuste ample, cu volum; taftaua este o tesatura lucioasa, din matase, neteda.

Tulle pentru rochii de bal, dar mai ales, pentru volalul miresei; cel mai des intalnit material pentru voal. Tulle-ul este o tesatura fina, cu ochiuri rotunde, din matase, bumbac sau fibre sintetice.

Acesta este motivul pentru care te asteptam sa ne treci pragul. Casa de moda Ella te sfatuieste in privinta materialului rochiei de mireasa, in privinta modelului si iti ofera sugestii pentru ca tu sa iei cea mai buna decizie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu