vineri, 2 august 2013

Faci nunta cand esti gravida - vezi la ce sa te astepti

Esti logodita si tocmai ai aflat ca esti gravida? Vezi la ce sa te astepti daca planifici nunta in aceasta perioada. Wow, ai o multime de lucruri de care trebuie sa te bucuri, incepe de aici. Ambele evenimente sunt importante, deci celebrarea lor in acelasi timp poate fi un pic dificila, dar te vei descurca minunat cu un pic de pregatire.
Planifica corect. Daca este posibila incearca sa planifici nunta pana in trimestrul doi, greturile de dimineata ar trebui sa-ti treaca pana atunci. De asemenea daca te casatoresti in prima parte a sarcinii te vei simti mireasa nu un balon.
Alege rochia perfecta. Chiar daca burtica nu se vede prea mult cand mergi la proba pentru rochia de mireasa, trebuie sa-I spui consultantului cand ai evenimentul si in ce saptamana vei fi, trebuie sa cumperi un numar ceva mai mare pentru a te simti confortabil si pentru a-l lasa pe micut sa se dezvolte in liniste.
Cat despre pantofi, eu iti recomand sa-ti iei o pereche de balerini sau niste sandalute comode, evident ca poti purta si tocuri daca te simti bine in ele, dar tine cont ca ti se vor umfla picioarele si ai sanse sa te doara spatele dupa cateva ore de stat in picioare.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu