joi, 29 noiembrie 2012

Pantofi pentru rochii de mireasa

Pantofi pentru rochii de mireasa
Pantofii de mireasa pot fi perfecti; la fel si rochia de mireasa; asta nu inseamna ca vor arata ireprosabil impreuna. Iata cateva sfaturi care sa te asigure ca pantofii se potrivesc perfect cu rochia de mireasa pe care o vei purta in ziua cea mare.

Pantofii potriviti pentru tipul de nunta pe care o vei organiza! Tine cont de locatie si cand alegi rochia. O nunta seara si o rochie stralucitoare trebuie sa iti sugereze sa porti sandale de seara, decupate, cu barete delicate. La polul opus, o ceremonie care se desfasoara numai la primarie este scuza perfecta pentru a purta saboti.

Alegerea perfecta in materie de pantofi pentru rochii de mireasa trebuie sa tina cont de nuanta. Albul rochiei trebuie sa se asorteze si sa se potriveasca perfect nuantei pantofilor. Ia cu tine o mostra din materialul rochiei. De asemenea, atunci cand probezi rochia de mireasa, ia cu tine o pereche de pantofi cu toc la fel de inalt precum vor avea pantofii din ziua nuntii. La proba finala ar fi ideal sa ai la tine chiar pantofii alesi pentru ziua cea mare.
Pantofi rochii de mireasa

Alege pantofi imbracati in materiale fine pentru momentele in care acestia pot fi zariti de sub faldurile rochiei. Pantofii din satin se potrivesc cu materialele lucioase, in timp ce pantofii imbracati in crepe se asorteaza rochiilor din materiale mate. Bineinteles, daca ai ales o rochie din dantela, alegerea cea mai potrivita de pantofi pentru rochii de mireasa sunt cei imbracati in dantela.

Daca inca mai ai dubii, alege astfel: pantofi simpli pentru rochii elaborate si pantofi extravaganti pentru rochii simple. Cand vrei sa alegi atat pantofii cat si rochia cu detalii elaborate, acestea trebuie sa se asorteze: cristale pe pantofi merg mana in mana cu bijuterii stralucitoare pe rochie, iar pantofii decorati cu margele se potrivesc cu rochiile cu perle aplicate.

Si cum pantofii nu pot fi purtati fara ciorapi va recomandam ladysboutique.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu